Algemeen

Algemeen2017-08-04T17:04:20+01:00

De Freestyle Academy (FSA) is de thuisbasis van Emiel Voest en Chaja Kolthoff-Voest en is gevestigd in het landelijke buitengebied van Ruinerwold in zuid-west Drenthe. De trainingsaccommodatie is in 2011 volledig nieuw gebouwd, in de zomer van 2017 behoorlijk uitgebreid en voldoet daarmee aan alle wensen voor een opleidingscentrum die nodig zijn voor het geven van de instructeursopleidingen. De lesruimtes beschikken over moderne audiovisuele¬† apparatuur voor presentaties en instructie. Naast de binnenbak (20×60) hebben we tevens de beschikking over een ruime buitenbaan (23×50), een grote overdekte praktijkruimte, meerdere loswerkbakken (14×14), crossbaan en springtuin. Voor deelnemende paarden zijn, per paard, permanent zowel een box als een paddock gereserveerd. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van de spuitplaats met warm water en de verwarmde zadelkamer.

De FSA is zeer goed bereikbaar (met trailer) en ligt ongeveer 30 km boven Zwolle.

De Freestyle Academy is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een opleidingsinstituut dat inmiddels meer dan 200 gediplomeerde instructeurs van verschillende niveaus heeft voortgebracht. Dankzij de gestage groei is ook het aanbod van de Freestyle Academy blijvend in ontwikkeling en is het opleidingsinstituut dankzij een aantal partnerschappen, zoals het Cursuscentrum Barneveld en de KNHS, inmiddels niet meer weg te denken in de hippische opleidingswereld.

Op deze website vind je informatie over de verschillende opleidingen die de FSA aanbied op het gebied van instructie, training, welzijn en revalidatie.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren