Misschien heb je zelf ook wel die ervaring: de diverse manieren om te leren paardrijden en les te krijgen met, gek genoeg, vaak alleen aanwijzingen voor wat en niet altijd voor HOE.

Wat heb je nodig om een goede instructeur te worden? In ieder geval zelf voldoende praktische vaardigheden in zowel de basistraining vanaf de grond als voldoende rijervaring. Maar vooral de vaardigheid om die kennis over te brengen op je leerlingen. Leerlingen die je zelfstandig wilt maken door het HOE uit te leggen, zodat zij ook zelfstandig hun eigen paard kunnen trainen.

Is dat jouw ambitie? Wil je echt het beste uit jezelf halen en een professionele (rij)-instructeur worden met een specialisatie die echt bij jou past? Dan biedt de Freestyle Academy je de kans om je te ontwikkelen in de richting die je het meeste aantrekt. Van grondwerk, rijden tot de theorie en praktijk van didactiek, paardengedrag, leerstijlen en werkvormen. Alle richtingen zijn mogelijk! Onder persoonlijke begeleiding kun je jezelf ontwikkelen tot de instructeur die zelf had willen hebben.

copy-freestyle_academy_logo_metpayoff.jpg

 

 

freestyle_academy_logo_metpayoff1.pngfreestyle_academy_logo_metpayoff1.png